Jouw promo link: ?

Verdien extra stemmen door te delen via:

Spelregels

Wie kan er mee doen?

Deelname aan deze fotowedstrijd is mogelijk voor iedereen die een mooie vakantieherinnering heeft. Deel jouw mooiste vakantiefoto van je meest bijzondere (buitenlandse) vakantie en vertel ons waarom dit zo bijzonder was. Op die manier kun je stemmen verzamelen en maak je een grotere kans om in de prijzen te vallen. Medewerkers van VakantieXperts en D-reizen zijn uitgesloten van deelname.

Wat voor foto kan ik uploaden?

De foto die je mooiste vakantieherinnering in het buitenland het beste weergeeft. Beschrijf duidelijk waar de foto is genomen en welke herinnering je aan dit moment hebt. (De foto dient als JPG of PNG-bestand te worden aangeleverd). Je moet het auteursrecht bezitten van de foto die je inzendt, ofwel: de foto moet door jou gemaakt zijn. We zijn op zoek naar realistische foto’s, dus filters en Photoshop zijn niet nodig.

Kan ik meerdere foto's plaatsen?

Ja, dat kan. Per persoon kun je maximaal drie foto’s plaatsen. Kies dus je mooiste foto’s en stuur ze in!

Wie stemt op de foto's?

Alle bezoekers van de fotowedstrijd kunnen op de foto’s stemmen. Je kan een link van jouw foto naar je vrienden, familie of collega’s sturen of delen via Facebook, zodat zij op jouw foto kunnen stemmen. Per PC of IP-adres kan er één stem per foto uitgebracht worden. Wel kan er op meerdere foto's gestemd worden.

Wat kan ik winnen?

Als je deelneemt aan de fotowedstrijd, maak je kans op één van de cheques t.w.v. € 125, € 100 of € 75 voor een fotoalbum van MyAlbum. Daarnaast ontvangen alle deelnemers een gratis fotoboek t.w.v.
€ 9,95 of een korting t.w.v. € 9,95 van MyAlbum.

Wanneer is de wedstrijd afgelopen?

De fotowedstrijd loopt van vrijdag 1 mei t/m zondag 31 mei. Op maandag 1 juni maken wij de winnaar via onze social media kanalen bekend.